Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Flag Counter
PROIZVODI/ASORTIMAN/PONUDA

Aluminijumski profili

U ponudi imamo sve sisteme koje proizvodi italijanska firma PROFILATI (Bologna). Na stanju u magacinu za isporuku odmah su serije EKU WOODART TT – sistem aluminijum + drvo, EKU 66TT – sistem aluminijum sa termomostom od 32 mm, EKU AS TT – sistemi podizno-kliznih pozicija, kako u aluminijumu tako i u  varijanti aluminijum + drvo, EKU VERANDA – sistem harmonika tj. sklapajućih pozicija u aluminijumu bez termomosta.

I svi ostali dobavljači prateće opreme, zaptivnih guma, spojnica, poliamida, jesu vrhunski italijanski i svetski proizvođači.


Dobavljači:

www.eku.it

www.profilati.com

www.gruppoprofilati.com

www.monticelli.it

www.comunello.com

www.complastex.it

www.ensinger-online.com

www.mazzergrip.com

www.alfasolare.com

www.masteritaly.com

www.scalco.net

 

 

Okov za aluminijum

Što se okova za aluminijumske prozore, vrata i ostale konstrukcije tiče, najveće poverenje i dokazani kvalitet imaju italijanski proizvođači. Uglavnom je u pitanju okov za euro-žleb, mada ima i puno okova koji su univerzalni. U zadnje vreme se dokazuju i neki domaći i turski proizvođači.

Dobavljači:

www.masteritaly.com

www.savio.it

www.fapim.it

www.giessegroup.com

www.alutec.it

www.stublina.com

www.siegenia.com

 

 

 

 

 

Okov za PVC

Od 2006. godine smo prepoznatljivi kod svojih kupaca i na tržištu po odličnom turskom okovu za PVC prozore i vrata. Pored niske cene, okov je veoma kvalitetan, što potvrđuje veliki broj sertifikata dobijenih na skoro svim zapadnoevropskim i  istočnoevropskim institutima. Naravno, tu su i poznati nemački i italijanski proizvođači okova za PVC i drvo. 

Dobavljači:

www.vorne.com.tr

www.reze.com.tr

www.imataks.com.tr

www.yelken.com.tr

www.procast.com.tr

www.siegenia.com

www.agb.it

www.hoppe.com

 

Univerzalni okov

Ovde podrazumevamo okov koji se može ugraditi na aluminijumsku, PVC, drvenu, čeličnu stolariju. To su cilindri, brave male usadne, brave u tri i više tačaka bravljenja, prihvatne ploče, ventus mehanizmi – mehanički u više varijanti i na elektropogon, pumpe/zatvarači za vrata, čitači kartica, rukohvati za vrata, itd. Takođe, nudimo i sve vrste nagibno-kliznih, harmonika i podizno-kliznih mehanizama za specifična otvaranja.

Dobavljači:

www.iseo.eu

www.siegenia.com

www.g-u.com

www.roto-frank.com

www.vorne.com.tr

www.icsa.it

www.ultraflexgroup.com

www.geze.com

www.nekos.com

www.stublina.com

www.agb.it

www.esinplast.com

www.dorma.com

www.assaabloy.com

www.nekos.it

www.savio.it

 

Antipatik mehanizmi

Po svim standardima i pravilima svaki javni objekat mora imati bar jedan evakuacijski izlaz – vrata koja se otvaraju napolje sa mehanizmom koji upravo omogućava ovakvo otvaranje u uslovima panike, nestanka struje, gužve, i sličnim vanrednim situacijama. Dugi niz godina prodajemo ovakve mehanizme i prepoznatljivi smo i po tome.


Dobavljači:

www.iseo.com

www.fapim.it

 

Domatic mehanizmi

Ovo je već postao sinonim za mehanički mehanizam koji se kod zatvaranja vrata spušta iz parapetnog dela krila i omogućava dihtovanje kada nema praga (protivdimna vrata, protivpožarna vrata, ulazna vrata, vrata u bolnicama, hotelima, itd.). Dobavljač je:

www.domatic.it

www.cce.it

 

Automatika i motori

Svakim danom sve više se koriste razni motori ne bi li se olakšalo otvaranje/zatvaranje raznih pozicija. Od ventus prozora na velikim visinama, prozora na kupolama, krovnih prozora, roletni, žaluzina, brisoleja, kliznih i krilnih kapija, garažnih vrata, rampi, I slično.

Dobavljači:

www.nekos.it

www.acm.it

www.aprimatic.com

 

Mašine

Mašine za obradu aluminijuma i PVC-a ne držimo na stanju, ali veliki asortiman i razuman rok isporuke možete očekivati.

Dobavljači:

www.fomindustrie.com

www.comall.it

 

Ostalo